team boron 88

team boron 88

- Alltid i front.....

Forsiden

Hjelp, min sykkel har tatt kvelden!

TreningPosted by Geir Wed, September 12, 2012 19:17:24

Ja da har min gode, gamle og gule sykkel tatt kvelden. Eller i hvert fall kassett, klinger, kjede og vaiere. Skadene er opprettelige, men utfordringen er at systemet er så gammelt og utgått at Spinn ikke hadde delene. Det er også 9-delt girgruppe. Jeg må finne det selv og da mente reparatøren at eneste mulighet var eBay.

Noen som har noen gode forslag på hvordan skaffe seg en kvalitetssykkel uten at man blir ruinert samtidig som man får noe som kan vare litt og som innbyr til lange og harde turer?

Så Eivind, den planlagte turen vår må enten utgå, eller gjennomføres med MTB.

Kjør debatt!

  • Comments(7)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by SuperColumna Fri, September 14, 2012 19:18:07

9.15 er perfektsmiley Vi sees!

Posted by Geir Fri, September 14, 2012 14:49:24

Det blir flott! Brekkekrysset - Kikut blir gøy. Pent og pyntelig på fin grusvei.

Skal vi si kl 0915?

Posted by SuperColumna Fri, September 14, 2012 14:14:20

Nordmarka blir kanon! Jeg må nok holde meg på fin grusvei, et fall på skulderen nå er nok ikke helt ideelt. For meg kan vi godt begrense det oppad til to timer. Sist gang jeg var ute på skikkelig sykkeltur var vel Trondheim - Oslo...Kanskje møtes i Maridalen - Brekkekrysset?

Posted by Geir Fri, September 14, 2012 13:15:35

Hvor skal vi møtes og hvor skal vi sykle, sir? Hvis jeg får komme med en idé så hadde det vært kult å sykle inn til Kikut og rundt omkring i nordmarka. Enten via Maridalen eller over Tryvann/Frognerseteren. Eller hva sier du mister?Uansett hvor vi sykler så er vel planen rolig tempo? Sykkelen min veier 13kg bare for å ha nevnt det... Må kanskje begrense det til maks 3 timer så ikke hele dagen går...

Posted by SuperColumna Thu, September 13, 2012 08:42:20

Kjetil, du kan alltid kjøpe kjøpe ny sykkel med god samvittighet! smileyHvor mange sykler trenger man? Svar: En til!

Posted by Tjukken Thu, September 13, 2012 08:13:19

Supert! Nå kan du kjøpe ny sykkel med god samvittighet! Mitt råd er å gå innom det som er av sykkelbutikker. Nå kan du få 50% på de dyre variantene. NB! Ved 50% rabatt går butikken omtrent i null - antagelig litt tap hvis du regner inn kapitalbinding og montering (syklene kommer delvis montert til butikken). Hvis ikke er det Finn som gjelder. Lykke til! NB! Syklet til jobb i dag. Drar hjemover kl1500

Posted by SuperColumna Wed, September 12, 2012 20:20:20

Til det siste; vi kan godt gjennomføre turen med MTB. MTB-sykkelen min er på service, men regner med at den er klar til helgen. Når det gjelder ny sykkel så ligger det ca. en drullion sykler på finn.no. Regner med at det vil være en smal sak for deg å finne en helt OK sykkel til en meget rimelig penge. Det er jo også salg i omtrent alle sportsbutikker om dagen, så tidspunktet for å anskaffe sykkel burde være ideelt... Lykke til!