team boron 88

team boron 88

- Alltid i front.....

Forsiden

Kort rapport

TreningPosted by SuperColumna Mon, June 11, 2012 08:41:14
Kan melde om en kropp som ikke fungerer i det hele tatt, mye pga pollenallergi. Måtte melde pass til Mjøsa Rundt i helgen og T-O henger også i en syltynn tråd. Håper selvsagt på et mirakel og trener minimalt. Hadde 2 timer fordelt på tre økter i uka som gikk.

Men hvordan gikk det med Kjetil i Raumerrittet? Var han fornøyd? Var løypa morsommere motsatt vei?

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by SuperColumna Tue, June 12, 2012 14:35:11

Jeg har en billett til en lang tur som starter i Trondheim den 23. Juni. Mye tyder på at den billetten er til salgs/gis bort. Kanskje det kunne være av interesse Geir? Formen er så skrall at jeg blir kvalm bare av å tenke på å skulle sykle langt. Har ikke gitt helt opp enda, men det blir nok ikke noen andre lange turer på meg heller.Jeg er klar igjen neste år...

Posted by Geir Tue, June 12, 2012 14:06:28

Det blir kanskje feil å gratulere når du føler at det gikk helt på tryne, men du var jo nesten blant de 1/3 beste. Jeg synes det var bra jeg Kjetil. Ikke gråt du..

Jeg har akkurat syklet til Nesoddtangen, og herre så tunge bakker. Hadde en plan om å sykle hjem igjen også, men i det jeg ankom kaia så kom båten så det ble en tur på fjorden istedet. Hehe! 52,7 km med 30,0 km/t i snitt.

Jeg har virkelig lyst til å sykle en lang tur til i godt selskap, som Hafjellturen. Er det noen andre som kunne ha interesse av det?

Posted by SuperColumna Tue, June 12, 2012 08:08:56

Ikke noe gøy når det blir så tungt. Jeg har akkurat samme følelsen om at bremsene henger. Var faktisk ute i boden i før jeg la meg i går for å sjekke at hjula rulla lett!Prøver meg på T - O trening i kveld og håper at alt er mye bedre...

Posted by Tjukken Mon, June 11, 2012 14:16:47

Det er i motgang vi blir bedre.....

Innerst inne fryktet jeg vel at formen ikke var noe særlig. Allikevel hadde jeg et lite håp om at det skulle løsne på lørdag. Dessverre ble det ikke slik - faktisk helt ille. Jeg startet i pulje 1, noe jeg trodde var en fordel, da jeg kunne få litt drahjelp de første 20 km, som går på asfalt. Jeg merket fort at det ikke var noe trøkk i beina. Lå helt på halen av feltet og klarte faktisk ikke å holde følge. Det var en helt fortvilet opplevelse. Det gikk så tungt at jeg trodde at bremsene hang. Når du blir frakjørt i nedoverbakke etter 1 km.........det var ikke noe galt med bremser eller sykkel.

Været: dere aner ikke hvor mye det regnet - 3 timer med styrtregn

Når det gjelder vær er jeg litt usikker, men begynner å se et mønster på været når mine sykkelturer er planlagte på dato: Birken 2010: REGN Oslo – Lillehammer 2010: REGN og storm Raumern 2011: REGN Bukkerittet 2011: REGN (+sykebil og sykehus) Birken 2011: REGN Oslo- Lillehammer 2012: REGN Raumern 2012: REGN Grenserittet 2012: ??? Birken 2012 Etter ca 2 km måtte jeg slippe helt - helt alene på asfalt oppover Nittedal i 18km, før du skal inn i en skikkelig bakke på 5 km er drømmen. Resten var bare helt forferdelig. Etter 30 km satt krampa i venstre lår og deretter handlet det bare om å komme seg i mål.

Nå blir det hardkjør fremover!

Tjukken