team boron 88

team boron 88

- Alltid i front.....

Forsiden

Birkebeinerrittet 2012

uncategorizedPosted by Ådne Fri, August 24, 2012 10:42:59

Birkebeinerrittet 2012

Nå er alt klart til den store dagen, men må innrømme at jeg er skikkelig spent! Sykkelsesongen har vært litt broket, med mageproblemer, en rekke forkjølelser og til slutt tendenser til compartment syndrom i låra. Det siste er ikke å anbefale! Låra er kontinuerlig stive - fulle av syre. Det eneste som hjelper er restitusjon og massasje. Prøver du en løpetur slår knivskarpe skramper til etter ca 5 min. De siste tre ukene har derfor vært veldig slappe - kun rolige turer! Dette har nok ikke vært optimalt for fartsressursene, men føler i hvertfall all muskulaturen er så bra den kan bli. Jeg er derfor veldig optimistisk til morgendagen. Jeg skal i mål før kl1100, dvs en tid under 3.20.

Veldig hyggelig at flere har fått sykkelfeber i sommer. Hafjellturen i drittvær var jo en fin start på sesongen. Neste år forventer jeg selskap av Harald og Martin! Geir og jeg har også hatt flere turer i fjellene rundt Oslo, noe jeg håper gir resultater:-)

Lykke til i morgen til deg også Martin! Vi snakkes etter målgang. Du finner meg i ølteltet utenfor Håkonshallen, der jeg feirer ny pers!

Tjukken

  • Comments(7)//blogg.boron88.com/#post267