team boron 88

team boron 88

- Alltid i front.....

Forsiden

Grenserittet

uncategorizedPosted by Ådne Mon, August 06, 2012 10:14:12

Grenserittet 2012

I søken etter en viss form fikk jeg meldt meg på Grenserittet for første gang. Sesongen så langt har ikke vært mye å skryte av med mye sykdom og en kropp som ikke har tålt trening. Allikevel har jeg begynt å se lyset i tunnelen de siste ukene. Geir og jeg har hatt noen fine turer i Oslo-området og totalt 5 klatreetapper til Tryvannstårnet har vært bra for beinstyrken.

Mot alle odds ble det strålende vær på lørdag - utrolig etter en endeløs rekke av sykkelritt i regn og søle. Kroppen føltes fin ut fra morgenen og jeg kom bra med i front av feltet i begynnelsen. I hele 15 km var alt helt supert...jeg lå i et et felt og så at veien gikk rett frem. Problemet var at jeg ikke så at vi skulle ta brått til venstre på en slette. Noe som var litt dumt, da jeg satt og og drakk akkurat da. Det endte med et skikkelig tryn - det er bare så vondt å gå rett i bakken i 25 km/t på grus. Etter å sluppet 100 mann forbi plukket opp rester etter briller, flasket etc så jeg at styret var slått skjevt. Klarte ikke å rette det opp uten verktøy, så jeg syklet av gårde - 65 km i en løype med stor fart og mye svinger med et skjevt styre er helt topp - not!

Det positive var at jeg faktisk klarte å presse kroppen litt. Tiden ble jo ikke veldig bra, men jeg hadde nok vært langt under 3 timer uten alt dette tullet. Rett før mål klarte i tillegg en fyr med krampe å velte over meg - igjen lå jeg på ryggen med en mann og to sykler over meg:-)

Ser nå frem til to uker med hard trening før Birken! NB! Tilfeldigvis så jeg Harald på resultatlista! Harald - fortell!

Tjukken

  • Comments(10)//blogg.boron88.com/#post266