team boron 88

team boron 88

- Alltid i front.....

Forsiden

Strava ruler, eller..

TreningPosted by Geir Thu, June 21, 2012 09:55:37

Først må jeg ønske herr Columna lykke til med T-O! Det kan kanskje trenges, og da tenker jeg først og fremst på været.. Hehe! Men du sliter vel litt over gjennomsnittet med pollenallergi så du er kanskje bare glad til. Uansett så håper jeg du får en minnerik tur! Du må rapportere så fort løpet er over.

Jeg har nå gått til anskaffelse av en Garmin sykkelcomp og den brukes flittig. Både på racer og offroader med barnesete og barn oppi... Alt skal loggføres og lagres ned til minste detalj!! Problemet er at det det vanskelig å holde rolig fart etter anskaffelsen. Du vet etterhvert hvilke strekninger som det blir tatt tid på og dermed så drar man på akkurat der til så krampa tar en. Egentlig ikke noe problem for meg da det blir både korte og uregelmessige turer, men likevel. Uansett er det inspirerende/demotiverende alt etter som man ser det. Jeg velger foreløpig å bruke det som en motivasjonskilde.

Så lurer jeg igjen på om det er noen som har lyst til å ta en lengre tur igjen i løpet av sesongen. Bare for å ha noe så frem til/holde motivasjonen oppe gjennom sommeren.

  • Comments(1)//blogg.boron88.com/#post264