team boron 88

team boron 88

- Alltid i front.....

Forsiden

Raumerrittet

Kongen av KongsveienPosted by Ådne Sat, June 05, 2010 21:48:04

Heisann - lenge siden sist! Det ble ikke så mye trening i vinter som jeg hadde drømt om, men våren har blitt brukt effektivt til jobbsykling. I lange tider var jeg bekymret for egne prestasjoner. All skikjøringen i vinter hadde bygd trege og stive lårmuskler, som ikke funka på sykkel. De siste ukene har det derimot begynt å løsne. Jeg har stor tro på å holde igjen på tempo. Kroppen må rekke å ta seg igjen før neste økt - noe å tenke på Eivind:-) Uansett resultatene kommer:

Kongsveien

Kongen av kongsvein på onsdag: 5.12 - har du prøvd Eivind? Jeg åpnet forrykende, 1.55 til fotgjengerfelt, men stivnet litt på slutten. Uansett var dette storveis og ny pers. NB! Tændis kommer raskt bakfra og er på halen og snakker om at jeg bare er et menneske..(5.17 i går - er i syden nå - håper han drikker mye:-)

Raumerrittet

Jeg har satset på raumerrittet i år for å forbedre seeding på referanserittet, birken - skal jo tukte Karfjell i år....

Som vanlig var jeg helstressa og utafor før start, men beina var lette og klare for bank. Jeg var aktivt med i teten hele veien og føler at jeg gjorde en god jobb. Raste forbi seedingspulja som startet foran(kjørte igjen neste alle sammen) og faktisk store deler av feltet før der også.

På slutten fikk jeg det litt i beina, kjedet hoppa av pga håpløs giring og vips var gruppa mi borte - kjørte som en mann for å ta dem igjen, men det endte med krampe. Litt synd å tape 3min på dette, men når jeg kjører inn på 3.09.54 er alt glemt. Det er vel ca en halv time foran din pers Eivind??

Det beste av alt - jeg slo samtlige som hadde meldt seg på i Kolbotn SK.

Dette var en fantastisk dag - nesten. I iver etter å komme meg hjem klarte jeg å rygge inn i en betongsøyle med sykkelen på hengerfeste - resultat: knust sykkel og ripete bil - er det mulig???

Nå er det bare å begynne å forberede seg til Birken - god sommer!

Tjukken

  • Comments(4)//blogg.boron88.com/#post205