team boron 88

team boron 88

- Alltid i front.....

Forsiden

Birkebeinerrittet 2012

uncategorizedPosted by Ådne Fri, August 24, 2012 10:42:59

Birkebeinerrittet 2012

Nå er alt klart til den store dagen, men må innrømme at jeg er skikkelig spent! Sykkelsesongen har vært litt broket, med mageproblemer, en rekke forkjølelser og til slutt tendenser til compartment syndrom i låra. Det siste er ikke å anbefale! Låra er kontinuerlig stive - fulle av syre. Det eneste som hjelper er restitusjon og massasje. Prøver du en løpetur slår knivskarpe skramper til etter ca 5 min. De siste tre ukene har derfor vært veldig slappe - kun rolige turer! Dette har nok ikke vært optimalt for fartsressursene, men føler i hvertfall all muskulaturen er så bra den kan bli. Jeg er derfor veldig optimistisk til morgendagen. Jeg skal i mål før kl1100, dvs en tid under 3.20.

Veldig hyggelig at flere har fått sykkelfeber i sommer. Hafjellturen i drittvær var jo en fin start på sesongen. Neste år forventer jeg selskap av Harald og Martin! Geir og jeg har også hatt flere turer i fjellene rundt Oslo, noe jeg håper gir resultater:-)

Lykke til i morgen til deg også Martin! Vi snakkes etter målgang. Du finner meg i ølteltet utenfor Håkonshallen, der jeg feirer ny pers!

Tjukken

  • Comments(7)//blogg.boron88.com/#post267

Grenserittet

uncategorizedPosted by Ådne Mon, August 06, 2012 10:14:12

Grenserittet 2012

I søken etter en viss form fikk jeg meldt meg på Grenserittet for første gang. Sesongen så langt har ikke vært mye å skryte av med mye sykdom og en kropp som ikke har tålt trening. Allikevel har jeg begynt å se lyset i tunnelen de siste ukene. Geir og jeg har hatt noen fine turer i Oslo-området og totalt 5 klatreetapper til Tryvannstårnet har vært bra for beinstyrken.

Mot alle odds ble det strålende vær på lørdag - utrolig etter en endeløs rekke av sykkelritt i regn og søle. Kroppen føltes fin ut fra morgenen og jeg kom bra med i front av feltet i begynnelsen. I hele 15 km var alt helt supert...jeg lå i et et felt og så at veien gikk rett frem. Problemet var at jeg ikke så at vi skulle ta brått til venstre på en slette. Noe som var litt dumt, da jeg satt og og drakk akkurat da. Det endte med et skikkelig tryn - det er bare så vondt å gå rett i bakken i 25 km/t på grus. Etter å sluppet 100 mann forbi plukket opp rester etter briller, flasket etc så jeg at styret var slått skjevt. Klarte ikke å rette det opp uten verktøy, så jeg syklet av gårde - 65 km i en løype med stor fart og mye svinger med et skjevt styre er helt topp - not!

Det positive var at jeg faktisk klarte å presse kroppen litt. Tiden ble jo ikke veldig bra, men jeg hadde nok vært langt under 3 timer uten alt dette tullet. Rett før mål klarte i tillegg en fyr med krampe å velte over meg - igjen lå jeg på ryggen med en mann og to sykler over meg:-)

Ser nå frem til to uker med hard trening før Birken! NB! Tilfeldigvis så jeg Harald på resultatlista! Harald - fortell!

Tjukken

  • Comments(10)//blogg.boron88.com/#post266

Styrkeprøven endte med opptur!

uncategorizedPosted by SuperColumna Wed, June 27, 2012 16:17:32
Rapport fra TO kan leses her

  • Comments(1)//blogg.boron88.com/#post265

GoPro HD2

uncategorizedPosted by SuperColumna Fri, April 13, 2012 12:47:39

Har fått i hus et utmerket hjelmkamera av merke GoPro. Har gjort en liten test, og det er et visst forbedringspotensiale både når det gjelder filming ig redigering.
Tror det blir litt bedre etterhvert....

  • Comments(2)//blogg.boron88.com/#post258

Sesongen er i gang

uncategorizedPosted by SuperColumna Mon, January 02, 2012 12:05:50
Comeback-Columna med anstendig Romjulsrenn
Jula skulle brukes til beinhard trening og skirenn, men etter først å ha vært forkjølet
uka før jul, for så å få vondt i et kne i jula, ble det ikke fullt så mye trening som planlagt. Noe trening ble det likevel, og Romjulsrennet på Sjusjøen kom på en dag da jeg var frisk og skadefri. Hadde ikke de helt store forventningene, og tok derfor plass bakerst i felt 1 på start.

Fantastisk arrangement
Rernnet ble avviklet i en fin-fin trase, og med knallforhold. 5 kuldegrader, nysnø og sol er ikke det verste! Columnas kropp viste seg også å være OK, og det ble til slutt en 12. plass(av 42) i klassen. Dette holdt til "pokkal", og da er Columna godt fornøyd!

På kondis.no fant vi dette bildet av en fremtidig storløper med Mamma like bak..  • Comments(1)//blogg.boron88.com/#post254

Ali med bragd i "The Big Apple"!

uncategorizedPosted by SuperColumna Tue, November 08, 2011 07:07:12
Fantomløp "over there"
Ryktene vil ha det til at den godeste Ali, slo til med en prestasjon det skal bli vanskelig å gjøre ham etter!
Det var på det rene at Ali hadde trent bra i det siste, og at han som heltids-idrettsutøver fikk nok hvile, men defra til å løpe maraton på 3,07 er det et stykke!
Vi bøyer oss i støvet for denne fabelaktige maratonmannen, og undertegnede, i skrall form, gruer seg til vinterens turrenn...

Jeg spår: Ali blir mannen å slå i vinter!
Noe å bryne seg på i Vestergyllen Harald?

Grattis Ali!

  • Comments(2)//blogg.boron88.com/#post247
Next »