team boron 88

team boron 88

- Alltid i front.....

Forsiden

The Secret Race

LjugingPosted by Ådne Wed, October 17, 2012 09:59:33

Har akkurat lest The secret race av Tyler Hamilton. Sitter her og er skikkelig deppa. Har jo alltid forstått at det er mye doping, men dette er ille. Boka kan lastes ned på iBook - dere må bare lese den! Må innrømme at det blir umulig å se på Tour de France med samme interesse neste år.

Fuck Armstrong!

  • Comments(0)//blogg.boron88.com/#post272

Jobbsykling The Movie

LjugingPosted by SuperColumna Mon, April 23, 2012 10:21:07
Ny film!
Har øvd meg litt på redigering, og selv om denne filmen ikke akkurat er noen Oscarkandidat, forstår jeg nå litt mer av redigeringsprogrammet!

Legg spesielt merke til den høye farten opp Svartdalsveien....  • Comments(0)//blogg.boron88.com/#post259

Vestmarkrunden er tingen!

LjugingPosted by SuperColumna Tue, January 03, 2012 11:58:43
Columna klar for Vestmarkrunden
Vestmarkrunden går av stabelen på lørdag, riktig nok i alternativ trase.
Det er på det rene at Comeback-Columna blir å finne på start, med ambisjoner om å få tatt seg skikkelig ut. Rennet er ca. 20km, og går i klassisk stil.
Start og mål er flyttet fra Skoglund til Vestmarksetra, grunnet skralt med snø i terrenget.


  • Comments(0)//blogg.boron88.com/#post255

Endelig skiføre, og Columna klar for T-O 2012

LjugingPosted by SuperColumna Wed, October 19, 2011 06:49:51
Omsider har snøen kommet til Hafjell. Det er riktig nok smeltet igjen i vill tilstand, men undertegnede fikk gjort unna noen timer både på lørdag og søndag. Konge!
Så også at kunstsnøen er på plass på Natrudstilen, så da blir det jaggu skiløping til helgen også! Kroppen er faktisk noe så sjelden som skadefri, og treningen nærmer seg et normalt nivå. Håper å trene for fullt fra 1. november. Burde være gode muligheter for å være i form til Birken da....

Asker CK med 16-timersgruppe på T-O 2012

Columna har bestemt seg for å henge med på Asker CKs lag til T-O 2012.
Målet er å sykle på 16 timer, noe som bør være innen rekkevidde.
Det er planen å ha med ca 30 stykker i rulla. For å klare målet om 16t må det holdes en snittfart på 34km/t. Barneskirenn!
Dette betyr at vi må sykle til Lillehammer i mai Kjetil. OK?

Snakkes...

  • Comments(4)//blogg.boron88.com/#post245

Nå snakker vi!

LjugingPosted by SuperColumna Sun, September 11, 2011 19:25:01
Kan melde om at jeg har vært i aktivitet 6 dager denne uken!
"Treningsuka" så sånn ut:

Mandag: gang/jogg 40min + styrke rygg/buk 15min.
Tirsdag: Sykkel på rulle 20 min. + styrke 10min.
Onsdag: Løp 35 min. + styrke 15 min.
Torsdag: Sykkel 40 min.
Fredag: Hvile
Lørdag: Løp i fjellet 1 time!
Søndag: Sykkel 1 t 5 min. + styrke 15 min.

Slå den!

Ryggen er faktisk ganske brukbar....
Ja, Geir kanskje vi kan få til en sykkeltur i høst?

  • Comments(0)//blogg.boron88.com/#post244

Sykkel

LjugingPosted by Ådne Tue, August 30, 2011 14:03:49

Fra knall og fall til suksess!

Det har vært stille på bloggen i det siste, så jeg får prøve å bidra litt. Sommeren startet litt tregt med syklingen. Den tradisjonsrike turen fra Oslo til Lillehammer ble utsatt grunnet helseproblemene til Columna og deretter gikk det veldig sakte på Raumerrittet. Har slitt med kramper i hele sommer - litt rart når man får krampe etter 40 min sykling. Tygde derfor Cramp-fix i hele sommer uten at jeg egentlig merket noen stor forskjell, så poenget er nok heller at man må trene litt mer regelmessig...

For å revansjere Raumerrittet meldte jeg meg på Bukkerittet - et veldig teknisk ritt på Skeikampen. Jeg var veldig tent og klar for å kjøre fort på de våte og glatte stiene. Starten går på grusvei i ca 10km. Dette partiet er veldig bratt - Birken er ingen ting i forhold. Jeg sleit med å holde følge og gledet meg til å komme inn på stiene. Gleden varte derimot ikke så lenge. Etter noen kilometer kjørte jeg av stien, ned en bratt li og stupte over sykkelen - traff den fineste steinen på Skei. Må innrømme at jeg ble livredd. Det var blod over alt - trodde et øyeblikk at jeg ikke hadde flere tenner igjen i kjeften. Heldigvis var det ikke så ille, men jeg kuttet meg skikkelig opp på leppene og inne i munnen. Ferden gikk derfor til Lillehammer sykehus, der de lappet meg sammen. Antagelig var det på det tidspunktet alt begynte å endre seg. Jeg kunne nemlig ikke spise annet enn suppe i 10 dager. Resultatet var at Tjukken ble til Beinrangel. Jeg begynte sykkelsesongen +90 kg og startet birken under 82kg - det funker!

Med to håpløse ritt var jeg spent før start på lørdag. Følte meg ikke helt 100%, men hadde jo proklamert at jeg skulle under 3.30 uansett føre. Presset var derfor relativt stort når jeg så at her var det i hvertfall ikke tørre veier. Heldigvis fikk vi starte i opppholdsvær og god temperatur. Opp til Skramstadsætra hadde jeg ambisjoner om å være med i tetgruppa i mitt startfelt, men det måtte jeg bare glemme. Beinstyrken har blitt ganske bra i det siste, men kondisjonen er ikke helt 100 og da ble det tungt å holde følge. Jeg slapp meg derfor klokelig litt ned i feltet og kom meg over den første toppen uten å gå helt i kjelleren. Deretter gikk det bare bedre å bedre - sykling er utrolig artig når du bare kan presse på det du har uten at du stivner. Normalt har jeg blitt kjørt fra i Rosinbakken og stigningene etter, men i år gikk det skikkleig fort i dette partiet. Til slutt fullførte jeg på 3.24.32 - målet var nådd!

Nå er det bare å starte oppkjøringen til neste år - under 3.20!

Håper jeg ser noen andre sprekinger fra Boron88 utenfor Håkonshallen 25.aug 2012!

  • Comments(1)//blogg.boron88.com/#post243
Next »